Hoe werkt HORIZONTEER?


AGILE voor het MKB

We gaan op weg naar de volgende horizon door te experimenteren en te leren, te concluderen en weer proberen. Elke keer een stap verder. Met elke stap wordt de toekomst tastbaarder.

In onze aanpak passen we toe wat grote bedrijven en succesvolle start-ups al jaren doen - we brengen beproefde methodes als LeanStartup, DesignThinking, GrowthHacking vanuit de boardroom naar de werkvloer.

 

We werken met een duidelijk stappenplan, van scope tot analyse tot ideeontwikkeling, testen en valideren en dan implementatie. Iedere stap met een duidelijk begin, midden en eind. Na elke stap bepalen we samen hoe verder.

 

 


BIJ U OVER DE VLOER

Onze mensen werken voor u, midden in uw bedrijf. Als deel van uw organisatie, zowel ter plaatse als virtueel.

Geen dure rapporten, maar een goed hoofd met een extra set handen om aan te pakken.

 

Tegen een vaste prijs, met duidelijke afspraken.

Als opdrachtgever heeft u de leiding, en bepaalt wat er gebeurt.


HORIZONTEERS: FRISSE KRACHTEN

Onze Horizonteers zijn slimme, digital-native young professionals met het juiste gereedschap in hun rugzak.

Scherp genoeg om dóór te vragen, onbevangen genoeg om niet zomaar alles aan te nemen.  

De Horizonteers bouwen op de kennis en ideeën die al aanwezig zijn in uw bedrijf. Ze brengen die samen en ontwikkelen complete concepten. Met hun frisse kijk en open houding brengen ze nieuwe invalshoeken en zijn de aanjagers van vernieuwing.

 

Achter elke Horizonteer staat Rein Hintzen, de oprichter van Horizonteer.  Hij kijkt over haar of zijn schouder mee en begeleid ze intensief. En hij blijft ook uw primaire aanspreekpunt.